- Úvod
- Světová kuchyně - koření
- KARI a MASALA
- TANDORI MASALA
TANDORI MASALA

- Kompletní specifikace
- Parametry
- Související zboží8
- TANDORI MASALASkladem49 Kč43 Kč bez DPH
Mírně ostrá indická směs na rožněné kuře, pečená masa, králíka, jehněčí, minutky z vepřového i hovězího masa. Vhodná k dochucení luštěnin, rýžových pokrmů, dušených jídel aj.
Kuřecí prsní řízky nakrájejte na nudličky, posypte kořením tandoori, aby se kořením dobře obalily a rukama vetřete do masa.
Nalijte trochu oleje a dobře promíchejte rukama.
Rozpálíme pánev, přidáme trochu oleje a smažíme nudličky nebo porcované kuře na osminky dokud se nezbarví.
Přidáme med, krátce povaříme a posypeme sezamovými semínky. V případě potřeby dochutíme solí a pepřem.
Kuře tandoori podávejte s rýží a trochou jogurtu.