Dršťky

- Kompletní specifikace
- Související zboží3
- DršťkySkladem239 Kč208 Kč bez DPH
Koření do dršťkoké polévky můžete použít jako základ, nebo na dotažení již hotové polévky. V tomto případě přihodíte lžíci nebo dvě této směsi a necháte jen krátce dovařit.
Koření je primárně určena na dršťkovou polévku či zadělávané dršťky ať už klasickým způsobem nebo na smetaně. Používáme ale i do gulášových polévek, na pečené kuře, na dušené hovězí srdce či zadělávaných drůbežích srdíček na smetaně.
Poměr majoránky, česneku a kmínu hraje důležitou roli při dochucování těchto pokrmů. Stejně jako kvalitní paprika a pepř.
Koření není pálivé, lehká pikantní chuť se pokrmu ztrácí a jen podpoří plnou chuť hotového pokrmu.
Mohu-li poradit, není na škodu přidat na špičku nože (osobně dávám až půl kávové lžičky na 2 litry) koření Samberber.