- Úvod
- Recepty a tipy na vaření
- Asie
- Avokádo s kuřecím masem
Avokádo s kuřecím masem

- Kompletní specifikace
- Avokádo s kuřecím masemSkladembez DPH
Vyzkoušejte tento chutný a zajímavý recept se kterým jsme se setkali v Japonsku.
1 avokádo
1/2 kuřecí prso
1 menší cibuli, můžete použít i jarní cibulku
4 lžíce kokosového mléka
2 stroužky černého česneku
2-3 lžíce strouhanky Panko ( není-li originál japonská strouhanka udělejte si strouhanku z toustového chleba)
Avokádo rozpulte, vyndejte pecku a lžičkou vydlabejte vnitřek avokáda tak, aby vám zůstala stěna silná cca 0,5 až 1 cm.
Na pánvi si restujte nadrobno nakrájenou cibulku, přidejte na tenké nudličky nakrájené kuřecí maso a orestujte.
Jakmile je maso osmažené, přidejte kokosové mléko, černý česnek a vydlabaný vnitřek avokáda.
Dokořenit můžete LEHCE jemnějším kořením WU-FEN nebo pikantnějším ŠIČIMI SAMIRO.
Vidličkou vše rozmačkejte a krátce povařte.
Lehce můžete dosolit.
Přihoďte 2 lžíce strouhanky a pokud již máte hustou hmotu stáhněte z plotny.
Touto směsí naplňte avokádo, zasypejte strouhankou a dejte na 10 minut do horkovzdušné fritézy. 170-190°C
Jako příloha je vhodný opečený toustový chléb nebo vařený brambor.